over de markt organisator

welkom bij dé online markt organisator!

Mijn naam is Stephanie en ik ben de eigenaresse van Dé Online Markt Organisator. Ik woon met mijn man Roy en zoontje Daniel in Vlijmen, Noord-Brabant.

Ik ben begin 2020 gestart het met organiseren van Online Markten, om de enorme klap voor kleine ondernemers op te vangen wat door Corona veroorzaakt is. Ik heb inmiddels 5 super leuke online evenementen mogen organiseren voor geweldige ondernemers, voor maar liefst +10k actieve bezoekers!

Ik heb nóg een eigen bedrijf, waar ik mijn eigen handgemaakte cosmetica en -badproducten maak, namelijk: Bubbles Bath ’n Body.
Daarnaast heb ik verschillende passies, waaronder onder andere ondernemen, twintig verschillende DIY projecten tegelijkertijd op handen nemen (onder andere deze markten dus..), entertainen + kaasplankjes maken. Ik heb veel dingen gedaan, maar door mijn achtergrond als Evenementenorganisator voel ik mij helemaal thuis in het organiseren van mijn eigen marktconcepten & vind ik het heerlijk om in contact te komen met gezellige ondernemers die een flink staaltje kunnen omdenken!

Meer weten over welke Online Markten er tot nu toe zijn geweest?

Scroll naar top